fbpx
Title Image

The Mallows

Emma  Bülow

 

Emma Bülow is de dochter van de bekende Deense glasblazer Pernille Bülow en is de zus van dropkoning John Bülow. Ze komt uit een familie van ondernemers van het eiland Bornholm. Sinds ze heel klein was, wist ze al dat ze iets wilde creëren dat van haarzelf was. Toen ze oud genoeg was om te werken, introduceerde haar moeder haar in de creatieve omgeving van Glastorvet in Svaneke, Bornholm. Hier bloeide een klein meisje op met veel ideeën, dromen en nog veel meer. Voor Emma, ​​​​die opgroeide in een gezin dat creëert en groots denkt, was het vanzelfsprekend om zich in een project te storten.

 

The Mallows is ontstaan ​​omdat Emma zelf altijd van de klassieke, coole “flipper” heeft gehouden. Dit klassieke snoep is een marshmallow in de vorm van een dolfijn. Deze zoete dolfijn, met fruitsmaken, was haar inspiratie en zette de toen 23 jarige Emma aan het denken. Het koste verschillende keukenmachines het leven voordat ze een marshmallow had die de goede taaiheid en bite had. Toen ze dit eenmaal had begon ze met The Mallows een ontdekkingsreis. Op zoek naar fantastische smaken en nieuwe smaakbelevingen met een marshmallow.

 

Emma Bülow

 

The Mallows

 

Bij The Mallows zijn er tegenwoordig twee lijnen. Er is een biologische lijn en een met karamel gevulde lijn. De biologische lijn bestaat uit onze 6 verschillende soorten en 2 Limited Editions. De limited edition worden meerdere keren per jaar vervangen.

De andere lijn is de conventionele lijn en bestaat uit Karamel gevulde Mallows.

Vanaf de start in 2017 hebben is er aandacht gegeven aan het op een verantwoorde manier produceren van de marshmallows met aandacht voor het milieu en de mens.

Emma verteld hierover:   “We selecteren zorgvuldig de beste natuurlijke ingrediënten en doen nooit concessies aan de kwaliteit. Dit betekent dat we constant bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe spannende smaken en constant proberen ons product nog beter te maken. Onze mallows zijn “eerlijk en onverwacht”, en wat ons vooral onderscheidt van de traditionele marshmallows is de textuur.

Onze mallows zijn “chewy” en met meer bite. We vinden het leuk dat je je een weg door de marshmallow moet “kauwen” en dat je de verschillende lagen proeft waar je doorheen kauwt. Sommige van onze mallows zijn omhuld met biologische Belgische chocolade, andere met hoogwaardige luxechocolade en een derde is bestrooid met zoete bessen of zure citroen. Dus of je nu houdt van licht gezouten, zuur, zoet of bitter, je vindt gegarandeerd een variant die past bij jouw smaakpapillen.”

Bij The Mallows doen ze er alles aan om de klanten een unieke en bijzondere smaakervaring te geven. Laat je inspireren, verleiden en betoveren door The Mallows de gastronomische mallow die met niets te vergelijken is

 

Salted Karamel & Melkchocolade gieten