fbpx

reviews

Wil je graag je mening geven of je ervaring delen over één of meerdere producten van ons?

Dat kan gemakkelijk vanuit “jouw account”, door te klikken op de knop “Reviews”.

Zodra je jouw review hebt geschreven en op “plaats jouw review” hebt geklikt, zal jouw review spoedig op onze website verschijnen.

Let op: voor een representatiever beeld, worden de eerste beoordelingen pas toegevoegd wanneer er 4 beoordelingen of meer geschreven zijn per product.

 

Door het versturen van je review, ga je akkoord met de volgende regels:

 

1. Jouw review is accuraat, up-to-date, weerspiegelt jouw ware mening, en is gebaseerd op jouw werkelijke ervaring met het product dat wordt beoordeeld. Heb je een klacht of een vraag?
Dan verzoeken wij je vriendelijk om contact ons op te nemen.

 

2. Houd privacy van andere mensen altijd in gedachten: deel nooit privé-informatie in jouw beoordeling.

 

3. Schend de rechten van derden niet (privacy, intellectuele of eigendomsrechten zoals merkenrecht of auteursrecht).

 

4. Houd het netjes: reviews die scheldwoorden, misleidende, onjuiste, agressieve, of beledigende woorden bevatten, worden niet geaccepteerd.

 

5. Gebruik begrijpelijke taal (geen SMS taal of ongewone afkortingen).

 

6. Blijf bij het onderwerp: spam, kettingreacties, commerciële/promotionele of adverterende berichten worden niet geaccepteerd.

 

7. Wanneer je een gratis product of enig ander voordeel kreeg voor het aankopen of testen van een product, vermeld dit dan uitdrukkelijk in jouw review.

 

8. Niet vermelden van of verwijzen naar:
A. Producten van de concurrentie
B. Distributiekanaal en websites
C. Prijs vergelijking

 

9. Personeel van De Witte Eland is niet toegestaan om reviews plaatsen, tenzij de relatie specifiek in de review vermeldt wordt. Bedrijven of instanties die ingehuurd zijn en/of producten van De Witte Eland verkopen, mogen geen reviews plaatsen.

 

10. De deelnemer, referent, koper ziet ten opzichte van De Witte Eland af van elk recht op royalty’s voor het gebruik van de inhoud van de review voor ongeacht welke doeleinden, in het bijzonder voor promotionele boodschappen en evenementen, met inbegrip van maar zonder zich te beperken tot de reproductie, de verdeling en de publicatie van de inhoud van de review, alsook hun ter beschikkingstelling van het publiek onder ongeacht welke vorm en via eender welk medium (papier of elektronisch, internet, tv, radio, bioscoop, …), met inbegrip van aangepaste versies.

 

11. Het recht om de inhoud van de review te gebruiken, wordt toegekend voor de duur van de wettelijke bescherming door het auteursrecht en zonder territoriale beperking. Dit recht kan ook worden doorgegeven of afgestaan onder licentie aan derden en met name, en zonder zich hiertoe te beperken, aan dochterondernemingen van Nestlé, zonder enige beperking.

 

12. De Witte Eland behoudt zich het recht voor om:

12.1.1 de inhoud die u heeft ingediend te controleren en te beoordelen.
12.1.2 reviews te verwijderen of te weigeren die niet overeenstemming zijn met onze huisregels.
12.1.3 deze huisregels op welk gewenst moment te wijzigen.

 

13. De inhoud op deze site laat niet noodzakelijkerwijs De Witte Eland’s mening of standpunten zien. De Witte Eland is niet verantwoordelijk voor inhoud afkomstig van derde partijen of websites.