RASTA PASTA is een unieke kruidenmix met een warme, complexe basis van citroen-tijm, knoflook en paprikapoeder. Deze pittige mix vindt z’n oorsprong in de Caraïbische keuken en tilt alle pastagerechten naar een hoger niveau. Favoriet voor iedereen, van jong tot oud!
RASTA PASTA Salade (4 PERS.) Dit eenvoudig gerecht kan met verschillende groenten worden gemaakt. Geniet ervan als bij- of hoofdgerecht, gecombineerd met wit vlees, vis of brood. Kleurrijke genieten!
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking of maak deze lekker zelf. Verhit de olie en doe de Rasta Pasta en groenten in een hete wok pan. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de wok. Kruid met peper, kruidenazijn en een snuifje zout. Roer alles goed door. Serveer het warm of laat het afkoelen en je hebt een heerlijke pastasalade TIPS Voeg, indien gewenst, verse room toe voor een vollere versie. Marineer vlees en vis met Rasta Pasta of gebruik het om sauzen op smaak te brengen. In sauzen combineert de Rasta Pasta heel goed met kokosmelk.