Oialla volgt de cacao van de oogst tot de chocolade reep. Ze beheersen elke stap van de keten en werken nauw samen met de partners in Bolivia. Door deze Bean-to-bar-productie geeft het Oialla de middelen om een ongerepte chocolade te creëren met een pure en bijzonder lekkere smaak.
Toen Oialla in 2010 begon, besteedden maar weinig andere mensen aandacht aan bean-to-bar of single origin chocolade. Vandaag de dag vinden ambitieuze chocolatiers en bedrijven het wel belangrijk om te weten waar de cacao vandaan komt.
Het gebruik van de wilde cacao geeft Oialla de mogelijkheid om exclusieve chocolade te creëren met zorg voor het milieu en de inheemse bevolking van Baures, Bolivia.
Binnenkort verwachten wij meer producten van Oialla aan te kunnen bieden.
Ontdek naast de heerlijkheden van Oialla de mooiste koffie van Nordhavn Coffee Brewers. Van deze branderij uit Kopenhagen bieden wij inmiddels een eerste selectie aan. Wij leveren in alle malingen en uiteraard losse bonen.
Van Guji Highlands uit Ethiopië tot Sierra Nevada uit Colombia – bestel ze nu gemakkelijk online.
MEER DAN VERWENNERIJ
Kies voor de beste kwaliteit. Verwennerij smaakte nog nooit zo goed.
GESCHENKEN EN CADEAUS
Een uniek cadeau of passend geschenk voor zowel privé als zakelijke relaties.