fbpx
Title Image

meer dan verwennerij

Oialla, bean-to-bar chocolade

Heerlijk en eerlijke verwennerij

CONCEPT EN FILOSOFIE

Oialla volgt de cacao van de oogst tot de chocolade reep. Ze beheersen elke stap van de keten en werken nauw samen met de partners in Bolivia. Door deze Bean-to-bar-productie geeft het Oialla de middelen om een ​​ongerepte chocolade te creëren met een pure en bijzonder lekkere smaak.

 

Toen Oialla in 2010 begon, besteedden maar weinig andere mensen aandacht aan bean-to-bar of single origin chocolade. Vandaag de dag vinden ambitieuze chocolatiers en bedrijven het wel belangrijk om te weten waar de cacao vandaan komt.

 

Het gebruik van de wilde cacao geeft Oialla de mogelijkheid om exclusieve chocolade te creëren met zorg voor het milieu en de inheemse bevolking van Baures, Bolivia.

Oialla chocolade repen selectie
Wil je op de hoogte blijven van ons assortiment?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief (max 4 per maand)
Naam *
Achternaam
E-mail adres *

ONTDEK DE REST VAN ONS ASSORTIMENT

Mill and Mortar

MILL & MORTAR

Kruiden, specerijen, blends en kruiden voor warme en koude dranken.

Ontdek meer
vloeibare kruiden

VLOEIBARE KRUIDEN

Ontdek de krachtige smaken en hoe je ze met elkaar kunt combineren.

Ontdek meer
Truffle Seaweed Salt

LOFOTEN SEAWEED

Zeewier, je eigen super food en delicatesse in één. Umami en meer.

Ontdek meer
Dare square cover pepermunt Hey Planet

WHOLI FOODS

Insecten eten lijkt wellicht vreemd. Wholi food maakt het smakelijk.

Ontdek meer
bean-to-bar-chocolade oialla

MEER DAN VERWENNERIJ

Kies voor de beste kwaliteit. Verwennerij smaakte nog nooit zo goed.

Ontdek meer
geschenken

GESCHENKEN EN CADEAUS

Een uniek cadeau of passend geschenk voor zowel privé als zakelijke relaties.

Ontdek meer